Kryefjala Logo

Doni të fitoni para nga TikTok-u?! Ndiqni këshillat e Linda Halimit…

4 muaj më parë

Linda Halimi është bërë pjesë e Big Brother dhe është një nga pretendentet e forta për ta fituar këtë reality show. Nisur kjo edhe nga fakti që ajo është një nga emrat “big” të këtij formati.

Por në bisesa me banorët ajo ka treguar se si mund të fitohen mijëra euro nga TikToku.Ajo këtë gjë ua tha Albës dhe Vesës, të cilat gjithashtu janë aktive në këtë platformë.

Linda Halimi ka kohë që nuk është aktive në muzikë, por është e pranishme në platformat e saj sociale dhe njihet gjithashtu edhe si një personal trainer, pasi fitnessin tashmë e ka kthyer në profesion.

Të ngjashme