Kryefjala Logo

Donatella Versace ti je? U lereni, qënka Ana e Përputhen!

8 Gusht, 2022 | 10:54 am

Donatella Versace është një nga femrat më të suksesshme në botë, duke u renditur si pronare e një ndër firmave më prestigjoze.

Donatella është plot 67 vjeç e gjithmonë është komentuar për pamjen e saj, ndonse disi e tepruar pas përdorimit të tepërt të fillerave. Mirë ajo se ka moshën e duhet të mbajë veten, po Ana nga Berati ç’po bën?

Ana është një nga vajzat e Përputhen 2, e cila tërhoqi vëmendjen e ishte mjaft simpatike. Por bukuria e saj zgjati derisa zbuloi fillerat me klering, dhe pse mendojmë se ajo s’kishte nevoj mesa duket kudo që i ofronin fillera në këmbim të reklamës ajo i pranonte. E ç’të shohim.

Në një video në Tik Tok Ana duket se ka shkaktuar shumë probleme nga përdorimi i tyre, aq sa fillerat janë mbledhur në disa zona të fytyrës duke shkaktuar “topa”. Donatella dil ti nga trupi Anës, çfarë i ke bërë kështu?

8481F44E 14B3 4BCC BBCE B67A5C700302

0C9BF151 2766 4EDA 97C6 132C0C18BA25

45180930 5D69 4C3F A8EA 344276AAD196

Të ngjashme