Kryefjala Logo

Donaldi rrëfen momentin më të vështirë të fëmijërisë!

11 Qershor, 2022 | 11:34 am

Mbrëmjen e djeshme në “Më lër të flas”, Donaldi ka rrëfyer momentin më të vështirë të fëmijërisë i cili ka ndodhur pikërisht në vitin 97.

“Bile ne kemi edhe një histori, kur unë dhe Romeo kemi qenë duke fjetur dhe bie një gran*të dore në oborrin e shtëpisë. Ne trembemi aq shumë sa kalojmë në temperaturë të lartë dhe që pas asaj kohe, pas trembjes ne detyrohemi të vemë syze. Temperatura e lartë kaloi në sy si i thonë dhe shumë periudhë e sikletshme,”-ka thënë Donaldi.

E ndonse sot asnjëri prej tyre nuk mban syze duket se ka qenë një moment shumë i sikletshëm.

Të ngjashme