Donaldi pendohet dhe rikthehet ne TCH.

3 muaj më parë

Pati shume polemika dhe sjellja e binjakeve mund te quhej e pa tolerueshme. Situata ishte aq e tensionuar sa thuhej se kane anulluar dhe emisionin.

Pas gjithe ketyre trazurave, teksa pritej nje reagim nga Donaldi, ky i fundit vendosi te shkonte ne festen e TCH sikur te mos kishte ndodhur asgje.

Epo une kesaj i them: lepin, peshtyn e lepin prap! Njeriu o ben sherr dhe i qendron deri ne fund, ose qendron shpirti i atmosferes qe ne fillim e nuk e prish kot.

Por thjesht cunat kane papjekuri, me kalimin e viteve eksperienca do beje te veten dhe ata s’do kene luhatje kaq te medha ne reagimet e tyre.

Të ngjashme