Donaldi (nëpërmjet Kledit) ka një thumb për Ilirin

2 muaj më parë

Ka nisur kështu programi “Më lër të flas” i vëllezërve Veshaj dhe i ftuari i parë ka qenë balerini me famë botërore, Kledi Kadiu. Kledi do të jetë kryetar i jurisë së “Dancing with the Stars” program që do ta drejtojë partnerja e Donaldit ndaj dhe moderatori e lartësoi herë pas here programin e kërcimit. Madje i tha Kledit kishte bërë zgjedhjen e duhur madje i tha Kledit se ai do të ishte kryetari më i jurisë.
Një tjetër nënvizim që vëllezërit bën gjithashtu ishte fakti që Kledi ishte balerini i parë (po i parë fare) që e zhvilloi karrierën në Itali.

Fillimisht “Dancing With the Stars” u konceptua si një program që do ta drejtonte Ilir Shaqiri, por që më pas u zgjodh Kledi. Ndaj dhe herë pas here në program dukej sikur Donaldi disa komplimenta për Kledin, i kishte si thumba për konkurrentin që i rrëmbeu çmimin e Big Brother nga duart.

 

Të ngjashme