Friday, January 21, 2022

Latest Posts

Donaldi: Me nje femer me te mire se Bora, do shkoja direkt.

Diten e sotme ka patur mjaft diskutime ne shtepine e Big Brother VIP. Teksa banoret po diskutonin Meridiani ka pyetur Donaldin nese eshte ne nje lidhje apo jo duke qene se ai eshte shprehur se eshte vetem.

Pergjigjia e Donaldit ka qene paksa e ngatrruar ku duket se as ai vet nuk eshte i qarte. Me tej Meridiani ka vazhduar duke thene se nese do hynte nje vajze qe do i pelqente me shume se ajo a do krijonte gje.
Pergjigja e Donaldit ka qene surprizuese:

“Nese ma ben bam po direkte, ata jane te martuar e marrin goditje”

Por duket se Semit kjo gje nuk i ka pelqyer aspak e cila ka thene se ata u takuan dhe u puthen si nuk kane gje .

Latest Posts

Don't Miss