Donaldi kundër Einxhelit:”Duhet të ishe shembull!”

1 vit më parë

Banorët sidomos djemtë po ankohen herë pas here për papastërtinë në shtëpi e kësaj here ka folur edhe Donald Veshaj, i cili ka pasur edhe një debat me moderatoren Einxhel Shkira.

Donaldi u është drejtuar vajzave duke u thënë se nuk bëjnë asgjë, ndërsa më vonë, ai i është kthyer konkretisht Einxhelit me fjalët “je gocë, duhet të ishe shembull”.

Pjesë nga debati:

Einxhel:Ça do të thuash ti me këtë? Se unë duhet të bëj punë dhe ti jo?”.

Donaldi: Po të gjitha, të japësh një shembull, ti mua si çun duhet të më mësosh.

Einxhel: Çfarë do thuash ti me këtë? Se vendi i femrës është në kuzhinë?

Të ngjashme