Donaldi i dedikon këngë Trixës dhe e bën rrjetin lëmsh!

12 muaj më parë

Donaldi, Trixa dhe Bora janë tre emrat qe hasim kudo, ndonse së fundmi Donaldi ka lajmeruar se do të publikojë një këngë të re të gjithë kanë thënë se i dedikohet Trixës.

Teksa ai ka publikuar një fragment në rrjet dëgjohet që përdor frazën “anormale”, të cilën shpeshherë ja ka thënë Beatrixit brenda shtëpisë. Por a do i dedikohet kënga asaj vallë?

Pak e vështirë, ndonse ata formuan një çift lidhja përfundoi sapo dolën nga Bb VIP e gjasat e mëdha janë që të jetë pajtuar sërish me Borën!

Të ngjashme