Donaldi i ben urimin e pazakonte, Trixes per Shen Valentin!

3 muaj më parë

Prej dy ditesh tashme Beniada dhe Einxhel perpiqen ti mbushin mendjen Donaldit qe ti beje Trixes nje organizim per Shen Valentin.

E ndonse ai ishte kategorikisht jo, duke qendruar ne oborr me Beniaden kjo e fundit eshte perpjekur ti mbushe mendjen qe te pakten ta uroje.

”Gezuar Trixa, meqe na i dhj*ve”.

E pra rikujtojme se cifti duket se po kalon nje krize ne marredhenien e tyre.

Të ngjashme