Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Donaldi flet serish per Boren: Jemi zene shume keq…

Diten e sotme Donaldi ka folur serish per Boren, kete here ka treguar historine per Kledin dhe Fifin.

Por ngjarja e fundit i tregon të gjitha e madje thotë shumë edhe për raportin e komplikuar të Donaldit me Semin (shoqen e ngushtë të Borës).

Kledi ka pyetur Donaldin për historinë e tij të fundit të dashurisë, pa e njohur Borën.

Donaldi është shprehur se nuk janë ndarë mirë, janë ndarë me debate.

Fifi: Pse jeni ndarë?

Donaldi: U bënë shumë gjëra bashkë.

Kledi: E famshme

Donaldi: Po

Semi: Yll e bukur

Fifi (i tregon Kledit): Ka qenë me Bora Zemanin, është moderatore e Përputhen

Kledi: A ajo zeshkanja, ajo është yll

Donaldi: Yll është, por jemi ndarë keq. Me debate me diskutime, jo se jemi ndarë se nuk bëjmë për njëri-tjetrin.

Semi: Kta vdesin për njëri-tjetrin

Fifi: A e don

Donaldi: S’di ta them

Latest Posts

Don't Miss