Donaldi flet per marredhenien me Semin, si do jete ajo pas finales?

3 muaj më parë

Donaldi dhe Semi kane qene miq te mire jashte dhe brenda shtepise se BB VIP, por cdo gje ndryshoi pas lidhjes se tij me Trixen.

Ndonse deri me sot ai nuk e ka permendur marredhenien me Semin, sot e ka diskutuat me Einxhelin.

“Nuk mendoj se me Semin do jesh njësoj siç ka qenë këtu brenda. Nuk mendoj se ajo është një marrëdhënie që mund të rifitohet”- i tha Einxhel Donaldit, i cili iu përgjigj: “Jo, jo. As unë nuk besoj. Unë e respektoj si vajzë është fantastike. E kam thënë gjithmonë, edhe pas lidhjes me Beatrix.”

Të ngjashme