Kryefjala Logo

Donaldi është kurioz se si është marrëdhënia mes çifteve Dj Pm-Sarah dhe Dj Dagz-Einxhel…

1 vit më parë

Edhe Donaldi si të gjithë shqiptarët është kuriozë të di se si është marrdhënia mes dy çifteve Dj Dagz dhe Einxhel dhe Dj Pm dhe Sarah.Këta të fundit kanë qenë sot të ftuar në emisionin e binjakëve dhe Donaldi i ka pyetur se si është marrëdhënia mes tyre.

”Është shumë ok. Unë Dagz-in e kam si vëlla. Dhe jemi të lumtur që ata do të bëhen prindër”, ka thënë Dj PM. Ndërsa Sarës i ka bërë një pyetje më provokuese se  kur ka qenë hera e fundit që ajo ka ftuar Einxhelin për kafe.

”Po ti që bëhesh me mua, sa herë më ke marrë në telefon për kafe”, ka thënë Sarah dhe Donaldi është tërhequr.

Të ngjashme