Kryefjala Logo

Donaldi dhe Romeo kanë një surprizë dhe jo nuk është emisioni!

30 Mars, 2022 | 10:18 am

Tashmë të gjithë presim emisionin e ri nga Donaldi dhe Romeo por duket se ata nuk e kanë ndërmend. Ata kanë plane të tjera për veten.

Elgiti ka publikuar një foto të Donaldit dhe Romeos në studio duke treguar se po përgatiten për këngë në studio. Ata kanë filluar koncertet së bashku e duket se e kanë marrë seriozisht muzikën.

Donaldi ka provuar në muzikë e duket se tani më pjesë do bëhet dhe Romeo. Le të presim se çfarë do të ndodhë!

F41693C7 3EC4 4906 AFD9 072763768AEC

Të ngjashme