Donaldi dhe Beatrix ne dush bashke, c’po ndodh mes tyre?

12 muaj më parë

Ditët e fundit është duke u komentuar shumë raporti i Donaldit me Beatrixën dhe veprimet e tyre kundrejt njëri-tjetrit duken si flirtime.

Afrimiteti i tyre është komentuar shumë dhe nga banorët, madje ditën e djeshme Antonela iu tha “pëlqeheni ju të dy”.

Madje mbrëmjën e djeshme Beatrix dhe Donaldi kanë përfunduar duke bërë dush bashkë, ku nuk kanë munguar as aty prekjet e flirtimet.

Ndërkohë Semi e ftuar në “Big Brother Fun Club” u shpreh se mes tyre ska asgjë dhe ishte e sigurt për këtë.

Të ngjashme