Donaldi ben veprimin e papritur ndaj Bores

9 muaj më parë

Donaldi dhe Bora jane nje nder ciftet me te komentuar. Ndonse ai zgjodhi te krijonte nje lidhje me Beatrix e cila duket se njk funksionoi pas daljes nga BB VIP duket se ai ende pret dicka nga Bora.

Ndonse postimet me Trixen kane qene te rralla e tashme jane fshire nga ai. Donaldi ka rikthyer ne Instagram videon me Boren. Momentin e puthjes me te ne BB VIP.

Cfare ka dashur Donaldi te tregoj me kete?

Të ngjashme