Donaldi ben gjestin e papritur per Trixen!

7 muaj më parë

Donaldi ka qene i prekur keto dy dite ku dallon qarte se i mungon Trixa. Diten e sotme ai ka bere veprimin e papritur.

Ka marre nje foto te Beatrix te printuar dhe e ka vendosur tek koka e krevatit.

Gjate bisedave me banoret ai eshte shprehur se eshte ne merak sesi eshte perballur ajo jashte.

Nga ana tjeter Trixa nuk ka bere asnje reagim!

Të ngjashme