Kryefjala Logo

Donald Veshaj thyen heshtjen: Askush nuk niset për të lënduar!

2 Maj, 2022 | 4:34 pm

Ditën e sotme vëllezërit Veshaj kanë qenë të ftuar në Wake Up. Donaldi ka përshkruar eksperiencën në Big Brother si tejkaluese të limiteve.

Veç kësaj është pyetur se kush nga vëllezërit Veshaj ka bërë më shumë vajza për të qarë, Donaldi tha se “Askush nuk niset për të lënduar dikë.”

Ndërsa hera e fundit që ai ka qarë tregoi se ishte: “Kur fola me një zonjë që kishte humbur vajzën në moshë të re dhe vetë vuante nga një sëmundje e rëndë.

Të ngjashme