Dojna Mema dhe Dajana Shabani bejne xing! Çfare i bashkoi moderatoret?

7 muaj më parë

Dojna Mema dhe Dajana Shabani jane bashkuar ne nje pike ndonse moderatore ne dy televizione te ndryshme. E dini ku?

Ne veshje! Diten e djeshme Dojna ka veshur ne Fun Club nje fustan bojqielli mjaft te vecante, dhe te njejtin model ka veshur edhe moderatorja Dajana Shabani sot ne emisionin e saj Dnight!

Kjo nuk eshte hera e pare qe ndodh qe moderatoret te kene te njejtat veshje, gjithesesi te dyja duken mjaft bukur!

Të ngjashme