Kryefjala Logo

Djemtë bien në një mendje:Xhoana duhet të braktisë vilën!

8 Tetor, 2023 | 11:31 pm

Votimi i cili i është besuar publikut ka nxjerrë si më pak të pëlqyerat Xhoanën dhe Aishah.Vendimin përfundimtar e kanë djemtë të cilët duhet të shpëtojnë vetëm një dhe do ta bëjnë haptazi.

Everaldo: Une kam lidhje dashurie me Aishah, votoj te dal Xhoana.

Arlindi: Unë votoj të dal Aishah, e dua Xhoanën.

Haris: Unë kam shumë respekt për të dyja dhe votoj për Xhoanën të dalë.

Aleksandros: Votoj të dal nga vila Xhoanën sepse është në një lidhje toksike.

Denis: Unë mendoj që duhet të dalë Xhoana.

Xhuliano: Unë votoj të dalë Xhoana mendoj është më e mira për të.

Kaq ishte mesa duket edhe ky rrugëtim për Xhoanën

Të ngjashme