Kryefjala Logo

Djali më romantik për sot është PM dhe Sarah duhet të ndihet me fat!

9 Dhjetor, 2023 | 6:39 pm

Në ditët e sotme vuajmë për djem romantik, kështu që komentet e tyre tek partneret patjetër që na mbush zemrat. Ndonse sot Sarah Berisha ka publikuar një video me një fustan të bardhë.

Ndonse komenti i PM nuk kishte si të mos vihej re. “Qysh e ki zemrën e paske vesh fustanin”- shkruan ai.

E me siguri me këtë moment, PM sapo fitoi vendin si djali më romantik për sot.

F80211C1 A09E 4B3A 9D27 372D18974E5B

Të ngjashme