Djali i “Come to Dubai Habibi” sot na habiti me një postim për shqiptarët

2 muaj më parë

“Come to Dubai, Habibi ishte fraza që u kthye në virale në Tik Tok, ku e përdornin njerëz mga e gjithë bota. Kjo frazë e realizuar nga Andreas.

Por këtë herë Andreas ka bërë një tjetër video në Tik Tok që ua dedikon shqiptarëve. Ai ka publikuar një video në makinë ku thotë:Në Shqipëri ne nuk themi, o zot i madh sa shofer i keq, por ptu të q*fsha motrën, k*rvë!

Ashtu si çdo shqiptar që ka në maj të gjuhës sharjet duket se dhe Andrea ato ka mësuar ndonse le të mos bëjmë sikur nuk na bëhet qejfi kur na përmendin këta të huajt.

Të ngjashme