Disa nga rastet kur Kim Kardashian dhe Luana Vjollca kanë bërë “xing”

2 muaj më parë

Shpeshherë shohim që personazhet publikë shqiptarë bëjnë “xing” me ata ndërkombëtar. Luana Vjollca që njihet si Kim Kardashian shqiptar e shohim shpesh të ketë ngjashmëri në “look” me femrën më të famshme në botë, Kim Kardashian.

Megjithatë rastësia ndonjëherë është “mbret i botës”. Përshembull këtë fustan rozë që Luana Vjollca e veshi një javë më parë në hapje të emisionit të saj “Zemër Luana”, Kim Kardashian ka veshur një të tillë të ngjashëm në një event bamirësie.

Por ka edhe herë të tjera ku dy vajzat kanë veshur thuajse të njëjtën gjë.

Të ngjashme