Kryefjala Logo

Dilemat e Yll Limanit…

27 Gusht, 2022 | 10:02 am

Yll Limani është një nga këngëtarët më të suksesshëm të momentit. Ai ka patur momentet një verë me hite dhe pjesëmarrje në festivalet më të mëdha në vendin tonë.

Por edhe pse me kaq shumë angazhime dhe suksese edhe angazhime kantautori ka dilemat e tij. Ai ka gati jo një por disa këngë, (siç thotë edhe në postimin e tij), por ai kërkon ndihmën e fansave me dilemat që ka.
13F4C242 4C43 439B B10B ECE31B8A1009

Besoj kjo është një pyetje retorike sepse të gjithë fansat e tij mezi po presin ta dëgjojnë muzikën dhe këngët e tij të reja.

Të ngjashme