Dikur rivalë, sot Yll Limani premton që do t’i krijojë këngë këngëtares së njohur

3 muaj më parë

Yll Limani ishte i ftuar në eventin shumë special të përgatitur nga Bashkia Berat, “Wine & Stories”. Po ashtu të pranishëm në event edhe personazhe të njohur të televizionit dhe artit në Shqipëri.

Në një Instastory të gazetares, Fatma Haxhialiu shohim Yllin që i bëri këngëtares Marsela Çibukaj një super premtim. “Premtoj që do t’i bëj një këngë shumë të bukur Marselës”- tha ai dhe dukej që e kishte shumë seriozisht.

Dikur dy këngëtarët e njohur ishin pjesë e të njëjtës skuadër në “The Voice”. Por mentori i tyre Elton Deda vendosi që në finale të shkonte me Marsela Çibukajn dhe sfida e Yll Limanit të përfundonte në gjysmëfinale. Megjithatë as Marsela nuk arriti të shpallej fituese pasi asokohe fituese u shpall Rina Bilurdagu nga Prishtina, e cila ishte në skuadrën e Alma Bektashit.

Të ngjashme