Dhe nga rubrika “Gjeni personazhin” surpriza për sot është ky artist!

6 muaj më parë

Do ta gjenit dot personazhin në foto nëse ju themi se është emri më i lakuar për momentin?

Po nëse ju themi se tani është bërë shumë i pashëm dhe ka pasur në krah një ndër femrat më të bukura të showbizz-it?

Akoma?Po sikur t’ju themi se është aktor dhe së fundmi edhe këngëtar?

Ka një vëlla binjak dhe është nga Vlora.

Tani po!Ky është Donald Veshaj!
Simpatiku i estradës Shqiptare që vitet kanë qënë shumë bujare me të(dhe jo vetëm vitet)

Disa vite më vonë,Donaldi ka palestruar trupin,e ka mbushur atë me tatuazhe,ka vendosur impiant fringo të re të dhëmbëve dhe ka hequr syzet,ndoshta përdor lente tani pasi edhe në shtëpi ka treguar se i vogël i mbante ato.

Se jeni mësuar ju të kapeni vetëm me femrat,ja pra ku janë dhe meshkujt që ndryshojnë pamjen.

Duhet thënë në fakt që këtu ngjan me Cristiano Ronaldon por të jemi të qartë,Cristiano para kredisë jo pas.

Të ngjashme