Kryefjala Logo

Detaji në vellon e Armina Mevlanit do kopjohet nga të gjitha vajzat

24 Shtator, 2022 | 7:16 pm

Armina Mevlani dhe Shkelzen Berisha do ti thonë “Po” njëri tjetrit nesër dhe në ditët që lam pas,kudo u fol për detaje rreth dasmës.

Në përgatitjet e saj të fundit,Armina ka vendosur të ndajë me ne një detaj që fokusohet tek velloja e nusërisë.
Aty është qëndisur shprehja: “Love is the answer” (Dashuria është përgjigjja)

Me siguri që shumë vajza të tjera do ta përdorin këtë detaj në ditën e tyre të madhe.

0A3EEF8B 4A0A 4F57 87BF 42BBF069FBAF

Të ngjashme