Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Deputetja shqiptare e martuar me futbollistin, në pritje të fëmijës së saj të 5-të?

Ajo është martuar me futbollistin me ngjyre, Keith Groeneveld , duke rënë në sy për diferencën e moshës teksa ky i fundit është më i ri se ajo. Bëhet fjalë për aktoren dhe deputeten e Kuvendit të Kosovës , Adriana Matoshi. Aktualisht bashkëshortët janë pridnër të 4 fëmijëve teksa presin lindjen e fëmijë së pestë sipas disa thashethemeve.

Dyshimet lindën pasi deputetja publikoi në rrjete sociale një foto të saj, ku barku dukej pak më i fryrë se zakonisht. Ndjekësit e pyesnin në komente nëse ishte shtatëzënë.

Përgjigjen ndaj aludimeve Matoshi e ka kthyer nëpërmjet një instastory ku publikoj një njoftim të mjekut të saj që mohonte që aktorja të ishte shtatëzënë duke i dhënë fund fjalëve.

Latest Posts

Don't Miss