Delinda Disha se shpejti nene per here te dyte

1 vit më parë

Aktorja e njohur e Klanifornia ka dhene lajmin se do te behet nene per here te dyte.

“Faleminderit Zot për gjithçka”, ka shkruar Disha krah fotos ku Dasantini dhe Eldo janë duke pikturuar barkun e mamit me disa zemra të kuqe.

Nderkohe qe fotografia Fjoralba Maliqi ka zbuluar se Delinda eshte ne pritje te dy binjakeve.

Epo urime!

Të ngjashme