Degradon debati mes Antoneles dhe Ilirit:”Ne perdorim gjuhen,nuk hapim kembet si ti”

8 muaj më parë

Qe pas nates kur Iliri permendi disa emra se kush nuk e meritonte te ishte ne shtepi,kane nisur debate qe bejne xhiro te gjata e kthehen po aty!

Antonela nuk po e kaperdin dot faktin se Iliri e shikon si nje banore qe nuk meriton te jete pjese e kastit dhe ka perdorur terma jo fort te kendshme rreth tij.

Pjese nga debati:

Iliri: Nuk e njeh ti karrieren time.

Antonela: Ti di me ba gjana të tjera ne përdorim gjuhën, ça të bëjmë. Ne nuk dime te hapim kembet si ti, vec gojen kemi.

Anen e kujt mbani ne kete debat qe duket se nuk ka fund?

Të ngjashme