Nga vendi më romantik në botë Rudina Magjistari bën dedikimin për bashkëshortin

5 muaj më parë

Rudina Magjistari është nga ato personazhet që nuk di të ndalet. Ajo punon nga e hëna në të shtunë dhe janë të pakta rastet kur Rudina largohet jashtë shtetit me familjen e saj.

Destinacioni që ka zgjedhur këtë herë është Italia (Verona) një nga vendet më romantike në botë ku ka udhëtuar së bashku me vajzën dhe bashkëshortin e saj.

Në morinë e shumë storieve në Instagram ajo që na bie në sy është një foto e bashkëshortit të saj, ku ajo shkruan “ E dua”.

Ne na pëlqejnë shumë njerëzit e dashuruar (qofshin këta personazhe publike ose jo) ndaj dashuroni sa më shumë…

 

Të ngjashme