Debati Vivi-Stresi në BB VIP Kosova, opinionisti Olti Curri kapet me Getinjon: Ehu, natën e mirë!

5 muaj më parë

Pas debatit Vivi-Stresi ka nderhyre opinionisti i Olti Curri i cili ka thene: Stresi duhet te thoje Getinjo une vajzen qe shoqerohesh ti kshu kshu, se ta bente seksit dhe ushqim per portalet. Se te gjithe portalet e kane marre ne tjeter kuptim qe Stresi dhe Vivi kane pasur dicka
Tani po del keq Stresi dhe Getinjo qe nuk nderhyn ne kete situate.”

Teksa Getinjo ka dashur te nderhyrje, Olti i ka thene:

“Ehuu,Mirupafshim e Naten e mire”

Me tej Getinjo ka thene: “Une nuk kam pse hy ne kete muhabet se kam qene prezent aty. Une e kuptova shume mire, nuk mbroj asnje po mbroj veten se po me fusni ne muhabet pa lidhje. Vivi kur ka thene qe une e njoh ne 10 vite, se ka qene me shoqen e Vivit.”

Të ngjashme