Kryefjala Logo

Dasmë së shpejti? Sarah Berisha thyen heshtjen

4 Shtator, 2022 | 2:33 pm

Pas daljes nga Big Brother Sarah dhe PM vazhdojnë të jenë një ndër çiftet e krijuar. Sigurisht e për ta ka patur aludime të shumta që nga shtatzënia e deri tek dasma apo ndarja.

Sërish një ndjekes ka pyetur Sarah nëse dasma do të vijë e nëse ata e kanë menduar. “Po madje atë gjë diskutojmë cdo ditë”- shprehet Sarah. Ndonse duket më tepër si ironi.

Gjithësesi ndoshta na bëjnë e ndonjë surprizë.

95ADE8DA 0F67 430C B235 90BC76241C24

Të ngjashme