Darka e madhe! Takohen familjet e Luizit dhe Kiarës!

2 muaj më parë

Marrëdhënia e Luizit dhe Kiarës ka qenë në diskutim edhe pas mbarimit të BB, ndonse kishte polemika se ata nuk ishin çift real.

Natën e mbrëmshme të dy familjen kanë darkuar së bashku dhe i lumtur për këtë Luizi i shpreh përmes rrjeteve sociale.

“Falenderoj Zotin për bukën, familjen dhe dashurinë mes nesh”- shkruan Luizi krah fotos, që tregon se gjërat mes dy familjeve janë më mirë se kurrë.

 8815B6FF BAC7 4E18 AF52 EEABF2A37D84

Të ngjashme