Kryefjala Logo

“Dancing with the Stars” vs “Dance Albania”, çfarë na tregojnë parapërgatitjet?

6 Tetor, 2022 | 3:49 pm

“Dance with me”, siç jemi mësuar ti themi të gjithë ndonse emri ju ndryshua në “Dance Albania”, ka pak javë që ka startuar. Ndonse nga fjalët e konkurrentëve dhe “bëmave” në skenë duket se provat nuk janë pika e tyre më e fortë, ose janë vetë konkurrentët që i anashkalojnë.

Por në anën tjetër pritet që nesër të fillojë “Dancing with the Stars”, ku ndryshe nga “Dance Albania”, konkurrentët kanë bërë shumë prova e postimet e tyre janë vetëm në palestër. Një parapërgatitje e madhe qê do të shihet nesër në spektakël.

Gjithësesi duket se dueli i fortë do të nis, e ne do jemi pranë jush me mendimet dhe komentet tona.

Të ngjashme