“Dance Albania” ka gati konkurrentin e ri

3 muaj më parë

Pra Melisa Lleshi do të jetë prurja e re e programit të kërcimit në Tv Klan, por Kryefjala.com ka mësuar edhe një emër të ri. Bëhet fjalë për aktorin e humorit të Klanifornias, Visjan Ukcenaj.

Këtë herë produksioni nuk ka vendosur të dalë jashtë oborrit të TvKlan dhe personazhin e radhës e kanë zgjedhur brenda familjes.

Aktori i humorit dhe ish konkurrentja e Përputhen janë dy nga emrat që pritet t’i shtohen kastit në javët në vijim.

Të ngjashme