Dalina rendit arsyet pse “GoFoundMe” për Luizin nuk është lypje

6 muaj më parë

Një zhurmë e madhe në rrjet për “GoFoundMe” që kunati i Luizit hapi për këngëtarin dhe çdo fans i tij mund të dhurojë shumë e lekëve që dëshiron.

Me shumë njerëz kundër e të tjerë pro,Dalina Buzi shoreh opinionin e saj me bindjen se nuk i duket gjë e keqe,përkundrazi..

“Nuk ka vetëm GoFoundMe që lidhen me varfërinë apo ngjarje tragjike.

Por ka shumë kategori të kulturës, të sportit, për gjëra personale.

Po të shkosh te faqja e “The Guardian” atje shkruan: “Ju lutem dhuroni që ta mbani gjallë gazetarinë e mirë.

Unë di njerëz që kanë çuar deri në 10 mijë euro veshje.

Ai nuk po lyp nëse do e quajmë punë ai po punon shumë po jep gjithçka në Big Brother dhe po gjeneron të ardhura.

Luizi është bërë produkt qoftë duke u sulmuar për klikime qoftë duke u bërë objekt debati dhe duke u përdorur në çdo emision.

Në kontratë Luizi nuk mund t’i fitojë këto gjëra që i përdor televizioni.

Luizi nuk po lyp.

Luizi është bërë produkt i shitshëm dhe po përdoret e tejpërdoret.

Ka kaluar çdo parashikim.

Është një zgjidhje natyrale biznesi dhe familjarët e vetë duan që atë njeri që po përdoret si produkt masivisht të mund të thonë:: “Nëse ky po i gjeneron të ardhura atij biznesit, pse mos të kalojnë një pjesë e të ardhurave te ne?”

Unë e shoh diçka normale pasi nëse doni të dhuroni është Ok.”

Të ngjashme