Kryefjala Logo

Dalina Buzi për BBV mbrëmë:”Fjalim palidhje fare”

29 Mars, 2023 | 12:24 pm

Dalina Buzi shpesh reagon për tema që prekin opinionin publik si përshembull Big Brother Vip që ka superuar çdo hall shqiptar.
Mbrëmë menduam se do kishte Prime,ai filloi,por zgjati shumë pak.
Aq sa për të dëgjuar monologun e prezantueses dhe informimi që u bëri banorëve rreth situatës.

Peshën e rëndë të zgjedhjes jua lanë banorëve të cilët me lot ndër sy nuk kuptonin se si mund ta merrnin ata vendimin për të vazhduar ose jo kur ata janë brenda dhe nuk e kanë idenë e asaj që ndodh jashtë.
A nuk supozohet se produksioni merr vendime të kësaj rëndësie sepse ka atë që banorët se kanë?Pra,informacionin!

Por ky është tjetër diskutim dhe Dalina ka një teori të sajën e cila duhet thënë ka marrë shumë miratime nga publiku pasi edhe asaj (si shumica) ju duk palidhje.
Ndiqni videon:

Të ngjashme