Wednesday, January 19, 2022

Latest Posts

Dagz zgjohet duke qare, PM: Hajde dalim qe tani!

Mengjesi per Dj Dagz dhe Pm nuk ka qene aspak komod. Diten e sotme Dagz eshte ngritur nga gjumi duke qare dhe ka treguar se ka pare nje familjar ne gjendje shume te keqe.

Ai ka qene ne merak dhe shume i ngarkuar emocionalisht. Kaq ka mjaftuar qe PM ti thote se nese ai deshiron ata mund ta lene shtepine menjehere,

Gje e cila nuk eshte pranuar nga Dagz.

Latest Posts

Don't Miss