“Çmendet” Sindi e Perputhen, ja sa para kerkon per nje reklame ne Instagram!

2 vite më parë

Sindi e Perputhen ne perpjekje per te mbajtur famen, po provon  te gjithe format per te qendruar aktive. Fillimisht filloi me imitimin e stafit dhe konkurrenteve te Perputhen. Me pas ka bere disa video ne youtube me motrat e saj te cilat i quan argetuese por duket se vetem ajo argetohet.

Ne nje nga videot e saj, Sindi ka komentuar qendrimin e te emes tek E diela shqiptare, teksa e motra rreptonte. Ajo eshte shprehur qe mami duhet te bente twerk dhe per kete i duhej nje kurs kercimi.

”Nuk po i gjej sponsor mamit per kurs kercimi, une e kam 1000 € postimin tani duhet ti gjej e mamit sponsor”- ka thene ajo.

Ne kemi vetem nje pyetje: Seriozisht Sindi?

Të ngjashme