Cili ishte shkaku që këngëtarja Ana Kabashi doli urgjent nga BB VIP Kosova?

2 muaj më parë

Mbrëmjen e sotme këngëtarja Ana Kabashi ka dalë me urgjencë nga shtëpia e BB VIP Kosova. Shkak ka qenë një lëndim që këngëtarja ka pësuar.

Pas ndrydhjes të këmbës Ana ka dalë rreth 1 orë për të marrë ndihmën mjekësore dhe është rikthyer sërish. Ndonse është pritur me eufori nga banorët.

Të gjithë ata kanë filluar të kujdesen menjëherë për këngëtaren.

Të ngjashme