Kryefjala Logo

Cili është futbollisti i famshëm që Alby ka patur një histori dashurie?

26 Tetor, 2023 | 9:24 am

Alby konkuron në BBVK dhe hyrja e saj ka bërë të flitet shumë.Kjo prej eksperiencës së saj si aktore e filmave për të rritur dhe në internet nuk kanë qënë të pakta “memet” dedikuar asaj.

Por,kjo është e shkuara e saj pasi tani siç Alby ka treguar nuk është më pjesë e asaj industrie.Në shtëpi ajo ka folur me banorët dhe ka rrëfyer historinë e saj të dashurisë me një futbollist të famshëm të cilit i jepte gjithmonë përkrahjen e saj.

Alby tregon se e ka njohur në vitet 2013-2014 dhe për tre vite ka qënë me të duke e suportuar në çdo ndeshje të tij ku kjo e fundit vishte fanellën e tij sportive.

“Shkoja tek të gjitha lojrat e tij, e vishja bluzën e tij. Unë sa kisha filluar të punoja punën time, si aktore e filmave. E doja punën time, s’kërkoja para nga ai. U takova prapë me të pas disa vitesh dhe kujtuam se sa e donim njëri-tjetrin” tregoi ndër të tjera Alby.

Të ngjashme