Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Cila është aktorja me të cilën jeton Igli Zarka?Videoklipi që i nxorri bashkë

Në Fun Club është diskutuar edhe për marrëdhënien që Igli, një ndër banorët e rinj në shtëpinë e ‘Big Brother’ ka krijuar me banorët e tjerë.

U zbulua se Igli me të dashurën ka marrë pjesë në klipin e këngëtarit Noizy.
Dojna u shpreh: Pse kanë turp këta djemtë të thonë që kanë një të dashur jashtë? Se Igli e ka edhe publike deri diku raportin.

Iva: Ne e kërkuam dhe dilte.

Xhensila: Ndoshta nuk do që ta përfshijë aty.

Dojna: Është vajza në klip.

Është klipi i Noizyt me Arilenën.

Dojna: Është vajza në klip, Po!

Latest Posts

Don't Miss