Wednesday, January 19, 2022

Latest Posts

Chiara Ferragni dhe Fedez batuta me balerinin shqiptar Kledi Kadiu

Fedez eshte duke u pergatitur per koreografine e kenges te re qe do publikoje. Por duket se ai nuk eshte shume i zoti ne te.

Ne nje mesazh qe partnerja e tij Chiara i ka derguar i thote: Nuk e dija qe qenkam martuar me Kledi Kadiun.

Duke bere shaka sikur Fedez eshte talent. E kete mesazh e ka publikuar Fedez ne Instagram duke i thene: Faleminderit e dashur!

Latest Posts

Don't Miss