Çfarë tha Maestro pas eleminimit?Ndryshoi mendim për Luizin dhe Oltën?

7 muaj më parë

Tenori Armaldo Kllogjeri i njohur si Maestro la mbrëmjen e djeshme përgjithmonë shtëpinë e BBVA dhe ‘meritat’ i mori Luiz Ejlli.Midis tij,Kristit dhe Luizit,publiku preferoi të nxirrte Maestron.

Çfarë tha ai?Epo në “Fun Club” u shpreh se faktikishtpo i ikte paksa dëshira për të qënë brenda shtëpisë(edhe pse nuk e ka kuptuar askush përkundrazi,po njs)

Për Oltën dhe Luizin ai tha:”Jo më larg se dje më është bërë një pyetje nga Olta se çfarë do bëja nëse ajo dhe Luizi do të largoheshin nga “BBVA”.

Unë kam thënë që do të largohem bashkë me ju, sepse unë nuk e gjej veten në “Big Brother” me të tjerë.

Gjithashtu tregoi se me Oltën ka pasur një marrëdhënie shumë të afërt, e krijuar që në kohërat e vjetra të rulotit.

Të ngjashme