Kryefjala Logo

Çfarë po ndodh mes Butrint Imerit dhe Nora Istrefit?

13 Qershor, 2024 | 2:05 pm

Këngtari Butrint Imeri, është jo pak i komentuar për lidhjen dhe miqtë e tij në Estradën Shqiptare.

Së fundmi duket se këngtari ka hequr nga lista miqve Nora Istrefin, këngtarën të cilën dikur ka bashkuar forcat për bashkpunimin “Dy Zemra” i cili rezultoi mjaft i suksesshëm!

Edhe pse Norën nuk e ndjek më, Butrinti ndjek motrën e Norës, Era Istrefin.

Teksa Butrinti duket qartazi se ka dëshirë të ketë pak miq në Instagram duke qenë se ai gjithsej ka 102 miq që ndjek.

E në një anë tjetër Nora ndjek Butrintin.

E1CA646D FCE9 4A8B 861B 288ADCC4FA45

Të ngjashme