Kryefjala Logo

Çfarë mesazhi i dërgoi Kiara Luizit pas largimit nga BB VIP?

26 Mars, 2023 | 7:00 am

Pas eleminimit ditën e djeshme, nga studioja e Big Brother, Kiara ka komunikuar me Luizin duke i kërkuar të bëhet i fortë dhe të vazhdojë lojën e tij për të qenë fituesi i këtij Big Brother.

“Sa të bukur dukeni që këtu more, po më i bukur njëri në veçanti! Luiz qëndro i fortë të lutem, mua këtu jashtë më ke. Do të mbështes deri në fund, nuk dua që për asnjë moment ta humbasësh atë që ke arritur deri më sot. Coje deri në fund dhe bëje këtë për ty dhe për ne të dy”- ka thënë Kiara.

Ndërkohë Luizi nuk ka mundur të flasë dhe ka nisur të përlotet.

Të ngjashme