Kryefjala Logo

Çfarë janë ato rënkime live(dhe padashur)në BBVA?

31 Mars, 2023 | 7:36 pm

Banorët kanë bërë disa fotografi dhe rradha është e aktorit Vis Pupa i cili pozon perpara aparatit mbi një qilim.

Asgjë e jashtëzakonshme deri këtu..
Por janë disa zhurma që vijnë si zë i dytë dhe interferojnë që ngjajnë paaak fare si film me pullë të kuqe.

Është zëri i një vajze që rënkon dhe thotë:”Oh të keqen”
Aman moj te keqen,kush je se çmënde rrjetin?!
Video:

Të ngjashme