Kryefjala Logo

Çfarë i vodhi Tuna-Patrisit nga udhëtimi në Turqi?

2 Qershor, 2022 | 5:32 pm

Siç mund ta keni parë në Instagram,Tuna Sejdi,Adelina Tahiri dhe Big Mama kanë bërë një “Girls Trip”(Udhëtim vajzash) në Turqi.

Ato kanë postuar foto e video sëbashku duke treguar se po argëtohen duke kaluar kohë shumë të mirë me njëra tjetrën.

Një moment i bukur i kapur nga Big Mama është kur Tuna i ka rënë një instrumenti duke “imituar” kështu Patris Berishën që është i fushës.

Këtë video Big-u e ka quajtur “diss” të Tunës ndaj Patrisit.

Ndiqeni:

Të ngjashme