Kryefjala Logo

Çfarë i tha Lirimi-Santianës për prekjet intime me Bucin?

6 Janar, 2024 | 12:01 pm

Santiana Maloku mori si surprizë mbrëmë një takim me të dashurin e saj prej 4 vitesh.

Çifti aq i komentuar në publik dhuroi momente emocionuese edhe pse partneri i Santianës vendosi të ruante privatësinë e tij duke mos u shfaqur imazhin e tij.

Në ‘dhomën e sekreteve’ publiku pati mundësinë të shikonte hijet e dy personazheve teksa dukeshin që ndanin puthje e përqafime me njëri-tjetrin.

Por mesazhi që ai i dha Santianës ishte i qartë, ai nënkupton dëshirën e tij për distancën ndaj partneres së tij dhe Bucit kur shprehet: “Mos i jep kohë njerëzve të pa vlerë, vazhdo lojën tënde ne të njohim shumë mirë fokusohu vetëm tek mendimi i publikut jo tek njerëzit aty brenda.

Të ngjashme