Kryefjala Logo

Çfarë i pëshpëriti Meri-Romeos në vesh?

24 Maj, 2024 | 9:25 am

Ditën e djeshme, Meritoni festonte ditëlindjen dhe “Vëllai i Madh” organizoi një festë të madhe në shtëpi.

Një surprizë e veçantë iu bë banorit teksa disa prej ish-banorëve hynë në shtëpi dhe shijuan disa momente të bukura me njëri-tjetrin në ritimin e muzikës së Soni Malajt.

Pak minuta përpara se ish-banorët të largoheshin nga shtëpia e “BBV3”, Meri Shehu ka shkuar dhe ka përqafuar Romeon duke i thënë se i uronte fitoren.
“Më ka marrë shumë malli. Të uroj fitoren. Nga ana ime ta uroj, nuk e di për të tjerët. Je një djalë i mrekullueshëm, kam shumë mall”.

Të ngjashme